Kommunicera med aktieägare

Ökad transparens och insyn för bolagets ägare

När en förändring har registrerats i en aktiebok eller optionsbok så skickas automatiskt en notifiering till den eller de ägare som berörs av förändringen om att de kan se vad som har hänt i sin depå. Det ger ägarna en möjlighet att reagera om det skulle vara en felaktig registrering.

Automatiska meddelanden och notifieringar

Slipp onödig administration och underhåll

Oavsett om det är kallelse till årsstämma, ekonomiska rapporter eller att bolaget vill berätta om en ny affär, så kan ni i lugn och ro formulera meddelandet till ägarna och även skicka med bilagor. Allt blir tillgängligt för nedladdning i depåtjänsten och ägare blir notifierade om att det finns ny information att ta del av. Slipp därför administration och underhåll av separata e-postlistor.

Notifieringar

Om du har fört in e-post och/eller mobilnummer kan du också enkelt informera alla dina ägare, direkt ifrån tjänsten, att deras innehav nu finns synliga och tillgängliga i deras aktiedepå.

Transparens

Automatiskt notifierade om förändringar gör att bolaget slipper att svara på frågor om olika ägares innehav, då de själva kan se hur många värdepapper de äger och när de förvärvades.

Kostnadseffektivt

Bolaget har möjlighet att mycket kostnadseffektivt kommunicera med sina ägare. Kort och gott, bolaget sparar tid och kostnader, samtidigt som ni visar att ni är seriösa och professionella.