Om oss

Det ska vara enkelt att sköta sin aktiebok

Vår lösning gör det enkelt för Sveriges företagare att administrera sin ägardata. Alltid korrekt, utan huvudvärk och utan krångel.

Sedan starten har vårt uppdrag kretsat kring en sak: det ska vara enkelt att hantera sin aktiebok korrekt. Trots en stark digitaliseringsvåg så är aktieboken fortfarande en av de mest eftersatta sakerna hos bolag i Sverige där 95 % av alla bolag har en utdaterad eller helt enkelt felaktig aktiebok. Så borde det inte vara.

Vi sätter en ny standard för ägande i privata företag.

Vår bakgrund

Nordiska Värdepappersregistret (NVR) är en plattform som automatiserar och förenklar administration av ägande i onoterade bolag och har varit verksamma sedan 2005.

Företaget grundades av Henrik Kristensen som i samband med sitt dåvarande yrke inom företagstransaktioner insåg att affärerna i princip alltid stannade upp på grund av att aktieboken antingen saknades helt eller var felaktig. Idén om en mjukvara för att effektivisera och automatisera administrationen av ägande i onoterade aktiebolag var född.

NVR har sedan dess utvecklats till en heltäckande plattform som används av bolag direkt såväl som rådgivare för klienters räkning och har idag representation från några av Sveriges största företag och mest framstående rådgivare.

Idag skapar vi trygghet, säkerhet och ro om natten för 100 000-tals investerare. Dessutom förser vi många ledande advokatbyråer, redovisningsbyråer och revisionsfirmor med effektiva verktyg så att de kan erbjuda sina klienter marknadens bästa aktiebokstjänst online.

Men, varför en digital aktiebok?

Anledningen är enkel: För att det funkar i det långa loppet. Dessutom så råder det bot på flera av de vanliga problem vi ser hos företag med traditionella aktieböcker i Word, Excel, eller fysisk form.

Genom att vara molnbaserad, säkerställer den en transparent och enhetlig informationskälla, eliminerar bekymmer med flera versioner och otydliga uppdateringar. Uppdateringar sker i realtid, vilket innebär att alla stakeholders omedelbart kan se aktuella förändringar.

Tillförlitligheten förstärks genom spårbarhet och säker loggning av varje transaktion, vilket ger en klar och pålitlig historik för både ägare och intressenter. Detta system fungerar även som en transparent plattform där ägarna kan följa sina innehav direkt.

Säkerhetsmässigt är den digitala aktieboken överlägsen, med inloggning via BankID och skydd genom krypterade cloudservrar. Detta skyddar mot obehörig åtkomst och säkerställer att bara behöriga personer har tillgång till känslig information.

Kort sagt är den digitala aktieboken en omfattande lösning som erbjuder transparens, omedelbarhet, tillförlitlighet, inklusivitet och hög säkerhet, vilket adresserar och löser traditionella aktieböckers begränsningar. Med en digital aktiebok kan du sova tryggt om natten.

Vårt team

Vill du vara med på resan där vi sätter en ny standard för ägande i privata företag?

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i centrala Göteborg, konkurrenskraftiga förmåner och möjligheten att forma banbrytande teknologilösningar. Om du trivs i en snabb miljö och brinner för teknik, vill vi ha dig med på denna spännande resa!

Kontakta oss

Undrar du hur NVR kan hjälpa dig med ägaradministration, aktieboken eller dina onoterade innehav, eller något helt annat? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Boka ett möte med oss

Undrar du hur NVR kan hjälpa dig med ägaradministration, aktieboken eller dina onoterade innehav, eller något helt annat? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill diskutera era specifika behov? Fyll i formuläret eller skicka ett e-postmeddelande till sales@nvr.se så återkommer vi till dig omedelbart.

Ditt meddelande har skickats!
Vi har mottagit ditt meddelande och arbetar så snabbt vi kan för att återkoppla.
Oops! Något gick fel när formuläret skulle skickas, vänligen försök igen eller kontakta oss via support@nvr.se