Vi hjälper våra byråkunder att tjäna pengar

Som byråkund till NVR har du en unik möjlighet att erbjuda dina kunder en avancerad online aktiebokstänst utan att behöva investera i teknikutveckling själv.

NVR erbjuder sina tjänster bl.a. genom byråkunder bestående av juristfirmor, redovisningsbyråer, företagsrådgivare med flera. Som byråkund till NVR kan du och dina kollegor bistå i anslutningsprocessen och med den fortlöpande administrationen av dina kunders aktieböcker i NVR:s tjänst. Avtalet löper under 12 månader med automatisk förlängning.

Som byråkund till NVR får du ett förmånligt avtal med möjlighet att själv bestämma vilka tilläggstjänster du vill erbjuda dina kunder. Förutom kostnadseffektiva tjänster med god förtjänst kan du erbjuda förstklassig service och support till dina kunder. Vi tar naturligtvis hand om den tekniska supporten för NVR:s aktiebok online utan kostnad om du lägger in dina kunder hos oss.

Om du och ditt företag är intresserad av att bli byråkund till NVR:s aktiebok online, vänligen kontakta NVR på e-post adress sales(a)nvr.se

© 2005 - 2017 Nordiska Värdepappersregistret E-post: info@nvr.se Integritetspolicy Personuppgiftsbiträdesavtal