NVR gör det lätt att göra rätt

Den första sidan som du kommer till efter det att du har loggat in på NVR kallas mina företagsengagemang.

Här finner du namn och organisationsnummer på ditt företag. Det finns också information om din roll kopplat till företaget, t.ex. administratör av NVR:s aktiebok. Om du klickar på rutan benämnt ”öppna företaget” kan du antingen fortsätta uppläggningsprocessen eller administrera aktieboken, utföra värdepapperstransaktioner, genomföra ägaranalys eller kanske skriva ut något dokument.

På sidan mina företagsengagemang har du också möjlighet att lägga upp aktieböcker för fler företag, med dig själv som administratör. Dessa kommer då också att listas på sidan mina företagsengagemang, så att du får en enkel och snabb överblick över de företag för vilka du administrerar aktieboken. Detta betyder att NVR:s aktiebokstjänst lämpar sig mycket väl, inte bara som ett verktyg till en enskild företagare, utan även som ett utomordentligt verktyg för koncernmoderbolag, investmentföretag, jurister eller redovisningskonsulter som administrerar aktiebok för många aktiebolag.

Som administratör har du också möjlighet att dela ut så kallade observatörsrättigheter som då kommer att få egna inloggningsuppgifter. En observatör har möjlighet att se allt, men inte ändra någon information.

När du väl har kommit igång så kommer du märka att NVR aktiebok är intiutiv och användarvänlig i linje med devisen - det skall vara lätt att göra rätt!
 

© 2005 - 2017 Nordiska Värdepappersregistret E-post: info@nvr.se Integritetspolicy Personuppgiftsbiträdesavtal