50 000 unika investerare hos NVR

2018-05-08

Hos NVR förvaras nu onoterade aktier för ca 35 miljarder kronor, fördelat på 50 000 unika investerare. Detta betyder att det inte bara finns ett ökat intresse för onoterade aktier. Allt fler människor investerar verkligen i onoterade aktier.

En stark trend de senaste åren har varit det ökade intresset för onoterade aktier. Detta intresse har inte bara funnits hos institionella investerare och semiprofessionella affärsänglar, utan vi ser också ett klart ökande intresse hos privatpersoner.

NVR har fått förtroendet från ca 5 000 svenska aktiebolag att hjälpa dem med att föra deras aktieböcker digitalt. Tack vare detta förtroendet bistår vi också 50 000 unika investerare med att hålla ordning på deras aktieinnehav. Detta är personer som inte bara är intresserade av onoterade aktier, de har verkligen investerat i onoterade bolag. Alla investerare får också en kostnadsfri aktiedepå hos VPZ, där de kan se en samlad bild över deras onoterade aktieportfölj.

- Detta är verkligen en glädjande utveckling, säger Henrik Kristensen VD på Nordiska Värdepappersregistret AB (publ). Vi brinner verkligen för att hela marknaden för entreprenörer, investerare och ägare skall blomstra.
 

© 2005 - 2017 Nordiska Värdepappersregistret E-post: info@nvr.se Integritetspolicy Personuppgiftsbiträdesavtal